Oreó kocka

Egy sikeres keksz márka ízét fokoztuk, egy brownieval, melyet még ízletesebbé tesz a tetejére csurgatott csokimáz!

Citromos túró

A fehércsokis sacher piskóta különlegessége, hogy rentgeteg fehércsokival és vajjal készül, mégis könnyű és omlós. A piskóta és az enyhén citromos, házi túróval és tejföllel készült krém tökéletes párost alkot. A tetején, főzött citromkrém teremti meg a tökéletes harmóniát!

Epres joghurt szelet

Ha egy könnyed édességre vágysz, ezt a nyarat idéző szeletet kell választanod! Friss eper, üde joghurttal. Mi kell még?

Francia krémes

Karamellizált vajas tésztán, telt ízvilággal rendelkező, vaníliával és tojássárgájával készült főzött krém található, melyen 35%-os tejszínhabréteg van, a tetején pedig a roppanós vajas tésztát a sós karamell bolondítja meg.

Feketeerdő

Csokoládé piskótalapok közé rejtettük el a vanília,csokoládé mousse és a meggy ellenállhatatlan hármasát.

Eszterházy szelet

Egy elegáns sütemény minőségi alapanyagokkal. A pörkölt dió és a bourbon vanília igazi ínyenceknek való, amik ebben a sütiben egyesülnek.

Sacher

Újra gondoltuk a sacher piskótát, megbolondítottuk némi marcipánnal és rentgeteg csokoládéval. A lapok közé természetesen házi barack lekvár kerül.

Gesztenyés meggyes

A gesztenye az ősz hangulatát idézi ebben az ellenállhatatlan desszertben. A meggy már csak ráadás.

Csokitorta

Csoki a csokiban! Csokoládéval készült piskótalapok, belga csokoládé ölelésében, melynek lezárása egy csokoládé glase, ami fényesíti tortánk harmóniáját.

Néro teasütemény

Omlós teasütemény baracklekvárral töltve, egy baráti teadélután elmaradhatatlan süteménye!

Isler

Eredeti bécsi recept alapján készítjük az islert. Talán ez lehet a népszerűségének a titka.

Linzer

Dióval szórt linzertészta karika, amelyet barackízzel töltöttünk

Málnás sajttorta (GM, CM)

Az alsó kekszrétegre sajttorta alap kerül, melyet megsütünk , és a tetejére málnaragut készítünk!

New York sajttorta(GM,CM)

Az alsó kekszrétegre sajttorta alap kerül, melyet megsütünk , és a tetejére mascarpones habot varázsolunk.

Paleo eper(GM,TM,CM)

A kókuszos epres kombináció varázslatos helyekre repít, és mi ezt mindenmentes verziójában hozzuk el!

Málnás tejcsoki (GM)

Egy habkönnyű kakaós piskótát sütünk, amire egy tejcsokoládés, tejszínes, málnás mousse-t rakunk. Lezárásképp, tejcsoki ganache-val húzzuk át, a még csokisabb élményért.

Dió-csokilikőr (GM)

Eszterházy piskótát készítünk mandula- és tápiókalisztből, ezzel kedvezve a glutén érzékenyeknek. A lapokra  csokilikőrös mousse kerül, melyet  tejcsokis-karamellás ganache-zsal koronázunk.

Citromos mákos (GM, TM)

A mákos alapra kerül, a feketeribizli ragu, amit végül a habkönnyű citromos réteg koronáz meg a tetején.